Alle recepten op alfabetische volgorde Aardbeien-rabarberjam als culinair cadeautje Aardperensoep met gamba’s & Chardonnay Amuse Caprese & Champagne Amuse met verse geitenkaas en aardbeien & Sancerre Andijviestamppot met gehaktballetjes & Pinot Noir Appeltaart met rode vruchten & Rivesaltes Ambré Avocadosalade met grapefruit en waterkers & Sauvignon blanc Aziatische gehaktbal met zoete aardappelpuree & Pinot gris Aziatische tortilla & Pinot Gris BELGISCH STOOFVLEES UIT DE GROENE GARDE & BOURGOGNE Bietenburgers uit het kookboek LICHT Bietenrisotto met pistachenoten & Pinot Noir Bietenstamppotje met spek, dragon en champignons & Pinot Noir Bistecca Tagliata & Chianti Classico Bladerdeegtaart met tomaat en gekaramelliseerde ui & Chianti Bobotie & Kanonskop Boeuf Bourguignon & Côtes du Rhône Villages Caponata (Siciliaanse auberginecompote) Carpaccio van gerookte zalm met dilledressing & Pimpala Chardonnay Champagne & Kaviaar Chili con carne met rundvlees & Cabernet Sauvignon Chocoladecake met frambozen en slagroom CITRUSSALADE MET ORANJEBLOESEMKWARK VAN CHEF-KOK BOBBY RUST Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc Coq au Vin & Les 5 Seaux Coq-au-vin blanc &Chardonnay Coquille met bloemkoolcrème, kokkels en amandelen & Bourgogne blanc Courgettesalade met hazelnoten & Verdicchio di Matelica Crème brûlée met amandelen & Moscatel Doperwtengazpacho met Hollandse garnalen & Sauvignon Blanc Ei ‘en cocotte’ met gerookte zalm & Pinot Blanc Eiertartaar uit het kookboek Doordeweeks Elke dag Weekend: een zomers kookboek met wijnadviezen Entrecôte met rode wijnjus & Valdivieso Reserva Carmenère Entrecôte met salsa van geroosterde paprika & Tomero Malbec Entrecôte met tomaten-paprikasalsa Farfalle met ham, doperwten en munt Favoriete kookboeken (1): ‘Wintergerechten’ Foodblogswap april: Kokosmakronen met chocolade 1 2 3 4 5 >>