Alle recepten op alfabetische volgorde Kippenbouillon met geroerbakte asperges & Sauvignon Blanc Kipreepjes in paddenstoelen-roomsaus & Chardonnay KOKEN MET AGA: POMPOENSOEP & CASTILLO PERELADA Kookboek Vis & Vega: kijk op pagina 89! Kruidensalade met fricandeau en artisjok Kruidensalade met geitenkaas & Sauvignon Blanc Lamsrack met tijmkorst & Carmenère Lamsstoofschotel met artisjokharten en olijven & Zinfandel Lasagne met paddenstoelen, salie en krokante kalkoen & Pinot Noir Lasagne met zalm & Chardonnay Linzensalade met geroosterde pompoen en hazelnoten&Rioja Meatloaf als borrelhap & Zinfandel Mexicaanse tortilla’s & Pinot Noir Mijn Hollandse erwtensoep Mijn lievelingsontbijt: vers fruit met zelfgemaakte Granola! Moussaka met crème fraîche & Planeta Notentaart & cream sherry ONZE KISIR (Bulgursalade van het Arabiateam) Oosterse tonijntartaar met geitenkaas & Grüner Veltliner Osso buco & Rosso di Montipulciano Paddenstoelenrisotto met selderij & Chardonnay Paella Marinara & Tavel rosé Parmaham met gegrilde vijgen & Rosé van Clos Marie Pasta à la Norma & Planeta La Segreta Pasta met gamba’s en groene asperges & Chardonnay Pasta met paddenstoelen en walnoten & Brouilly Pierreux Pasta met zalm en kappertjes & Sauvignon Blanc L’élégante Penne alla Vodka & Côtes du Rhône Pepper-beef van chef-kok Kevin Fan Perfecte madeleines Pesce Spada alla Siciliana & Gavi La Battistina Pissaladière (franse uienpizza) & Planeta La Segreta Pittig gambaspiesje met koriandermayonaise & Cava Quiche Lorraine & Chardonnay Rijstpudding met butterscotchsaus van chef-kok Ricardo van Ede & Muscat de Rivesaltes Rode kip Rode uiensoep & Cabernet Sauvignon Rogvleugel met geroosterde artisjokken en kappertjes & Bordeaux blanc Romige aardappel-vissoep met bacon & DeLoach Chardonnay << 1 2 3 4 5 >>