Wijn/spijs diners

Mijn kennis van wijn combineer ik graag met mijn kennis over food. Aan de wieg van deze kennis stond mijn opleiding tot diëtiste. Daar heb ik leren koken, proeven en recepten schrijven. De wijn-spijsopleiding van Peter Klosse aan de Academie voor Gastronomie is een vergaande verdieping.  Met liefde en passie verzorg ik nu wijn-spijsproeverijen, maar ook -diners op maat. Ook bij een diner op maat zal de wijn een belangrijke rol spelen. Meer informatie nodig? Neem contact met mij op.

Wijn-spijs diner in ’t IJsselhuis in Gouda, thema Frankrijk

Wijn-spijs diner in ’t IJsselhuis in Gouda, thema Spanje

Wijn-spijs diner in Bodegraven ism Groene Hart Catering,
thema Groene Hart

Wijn-spijs proeverij in Reeuwijk ism Groene Hart Catering,
thema Chardonnay/Pinot Noir

Koken in Frankrijk voor cursusgroep Jan van Lokhorst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *